Milliardær tar exit i Svolvær

Polar Næringsmegling AS ved partner Sigurd Torrissen er engasjert av den kjente forretningsmannen Edvard Bakkejord for å avhende Sivert Nilsens gate 51 i Svolvær.

Bilde av eiendom i SvolværBakkejord er opprinnelig fra Skrova og har gjort det skarpt med eiendom og data i Oslo.

Eiendommen er mest kjent som Posthusgården, men da Posten har flyttet ut måtte Tellus Eiendom gjennomføre en del leietakertilpasninger og har fått inn en Lofoten dyreklinikk inn som leitaker. De øvrige leietakerne er Nordland Fylkeskommune, Securitas, Health Fitness og Tellus Eiendom. PNM guider på yield rundt 6,75 basert på en ny takst fra Hermod Mosseng i Leknes. Leieinntektene er på ca 3,2 millioner i året, som skulle gi en pris i underkant av 50 millioner.

Vi håper å få inn bud på eiendommen i løpet av november, slik at den kan være solgt før jul, sier Torrissen til An.no. Det vil være aksjene i det utfisjonerte Sivert Nilsens gate 51 AS som er salgsobjektet. Svolvær er en hot destinasjon for reiselivet og Christian Ringnes har besluttet å bygge et nytt hotell. Thon har nettopp åpnet sitt nye hotell og fra før finnes Scandic og Anker Brygge godt etablert. Dette medfører et økt behov for flere bopeler sentralt i Svolvær. Det er utviklingsmuligheter for å bygge ca 2500 m2 med leiligheter på toppen av bygget.

Tirsdag arrangeres Citykonferansen Nord på Hotell Ramsalt i Bodø og der samles en del av landsdelens kjøpesterke eiendomsinvestorer.
Polar Næringsmegling er til stede og har avtalt møter med flere og håper at de har kruttet tørt.

Last ned prospektet her (PDF/4.63 MB)

Bilde av Edvard Bakkejord og Per Øyvind Dahl

Edvard Bakkejord til venstre her med Adm. Dir. Per Øyvind Dahl i Tellus Eiendom AS.
Bilde fra Estate Media.